Nosaltres

La Mancomunitat de la Vall d'Albaida

Les institucions públiques, hui en dia, tenen l'estimulant repte d'adaptar-se als constants canvis socials.

La introducció d'animals doméstics en la nostra vida quotidiana amb un caràcter recreatiu és un d'ells. Per aixó, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida ja des dels seus inicis gestiona el refugi comarcal amb l'objectiu de fomentar una tinença responsable i afavorir l'adopció d'animals que han estat abandonats.

Refugi Comarcal

On estem

Mapa situació del refugi comarcal

El Refugi Comarcal serveix per donar resposta a la preocupació per la convivència amb els animals de companyia, pel respecte al medi ambient i per la salubritat pública. Tot junt fan del Refugi Comarcal de la Vall d'Albaida un centre de referència per que fa al funcionament d'acord amb els criteris de benestar i respecte als animals.

Instal·lacions

A les seues instal·lacions, els animals es troben en perfecte estat higiènic i sanitari i són cuidats fins trobar el seu propietari/a o ser adoptats. La recollida i transport dels gossos abandonats o perduts s'efectua sempre a instància dels municipis adherits. Finalment, cal remarcar que tots els animals que es lliuren en adopció s'entreguen vacunats i identificats seguint els criteris establerts per la normativa vigent.